Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общината ремонтира настилката на ул. „Йордан Кювлиев” и паркинга до Кукления театър в Сливен

30 август 2017 21:17, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 859
---

Община Сливен извършва ремонтни дейности по улица „Йордан Кювлиев” и паркинга до Кукления театър. Премахват се деформациите по настилката и се подобрява състоянието за по-безопасно придвижване на пешеходци и автомобили. Дейностите са част от усилията на общинското ръководство за подобряване на пътната инфраструктура в града и осигуряване на достъпна среда.

Общината ремонтира по първия етап от дейностите улици и участъци в Централна градска част и кварталите „Клуцохор“, „Комлука“, „Ново село“, „Кольо Фичето“, „Република“ и „Речица“ и улици в промишлената зона на Сливен. Към момента се работи на ул.”Академик Милетич”, която се намира до Дома за стари хора, и живеещите в къщите в района отдавна очакваха пътят да бъде ремонтиран. От първия етап на ремонтните дейности остава последният обект – локално платно на „Банско шосе”.

Вторият етап, който беше планиран за периода септември-края на октомври, вече приключи благодарение на предсрочното изпълнение на обектите от първия етап. Бяха извършени ремонтно-възстановителни работи предимно по квартални обслужващи улици и алеи за вътрешно-квартално транспортно преминаване.