Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП ГЕРБ - Сливен

01 октомври 2017 18:10, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 6 години, брой четения: 1912

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ ПП ГЕРБ - Сливен

 

 

Областната структура на ПП ГЕРБ в Сливен, която включва четири общински организации, и чийто кметове са избрани от ГЕРБ, заявява категоричната си подкрепа за продължаване развитието на Делян Добрев в българската политика. Настояваме и за отстояването на принципност, и честност в политическия живот в България. За съжаление, българската политическа действителност не оставя много време в нея да работят личности, чиято житейска философия и ценност, почиват на принципи, в полза на обществения интерес. Затова е и недоволството на българското общество от политически елит, при това справедливо. Хора като Делян Добрев - образовани, почтени, доказали се в професионалното си развитие, интелигентни и работещи в полза на обществото, са малко, затова трябва да се пазят. И ако това е разбиране и от останалите политически сили, всяка от тях ще пази тези личности, дори и да са от политическия опонент.

Делян Добрев е един от тях. И всички негови действия, и през мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1, и като депутат, доказаха, че националният интерес, и интересът на хората са над всичко. БСП, за съжаление обаче, както обикновено, използват елементарния принцип „да отстреляме най – силните личности в нашия враг“ и реализират сценарии от манипулации точно за такива личности като Делян Добрев. Основават се на извадени от контекста правоотношения в една община, които в крайна сметка законът решава какви трябва да са. И ако Делян Добрев не беше такъв принципен човек и политик от ново поколение, нямаше да се противопостави на такъв сценарии. Ако такива хора не се съхраняват, за да продължат развитието си в политиката, ние не можем да очакваме, че политическата действителност ще се промени.

Областната структура на ГЕРБ в Сливен благодари на Делян Добрев за подкрепата, която е получавала от него в мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1 и като депутат. Изразяваме благодарност и по отношение на енергетиката, за срещите с бизнеса, както и за осигуряване на подкрепа за различни събития проведени в Сливен. Оказваме пълна подкрепа на неговия принцип и начин на работа, както и категоричното си желание да продължи своето развитие в политиката. Настояваме да преосмисли решението си за подаване на оставка, и да остане в парламента в интерес на обществото. Надяваме се, че нашето мнение ще бъде взето предвид, а не да се поддаваме на сценариите на политическия ни опонент - БСП, който е най – добър само в това.