Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Отличени ученици за стихотворение посветено на Васил Левски

11 октомври 2017 16:33, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 4647
Отличени ученици за стихотворение посветено на В. Левски

За отличното представяне в категория „Стихотворение“ на Национален ученически конкурс, посветен на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски са отличени:

Павлина Теодорова Георгиева – VI „б“ клас; Натали Диянова Дойчева – VI „б“ клас; Александра Пламенова Николова – VI „б“ клас; Алекзандър Танев – VI „б“ клас; Данимира Славова – VI „в“ клас от ОУ „Елисавета Багряна“ гр. Сливен

Техните произведения са публикувани в сборник: „Ние, младите възрожденци“ издание на общобългарски комитет „Васил Левски“ Всеки млад възрожденец получи:

Грамота от Управителния Съвет на Общобългарски комитет „Васил Левски“, сборник с произведения, посветени на 180 години от рождението на Васил Левски и раница с лика на Левски.

Снимки

Отличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. ЛевскиОтличени ученици за стихотворение посветено на В. Левски