» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 12.10.2017 г., четвъртък

12 October 2017 18:06, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 1 year ago, number of readings: 575
Сливен

Поради постъпили обаждания за опити за телефонни измами в Нова Загора от полицията в Сливен предупреждават гражданите да се свържат със свои близки, които живеят сами и разполагат със стационарен телефон, да очакват евентуално обаждане с цел измама.

За първи път музикалният орган ще прозвучи по време на тържествения концерт-церемония за връчване на годишните награди - „Добри Чинтулов”, „Д-р Иван Селимински”, „Добри Желязков” и „Милосърдие”, на община Сливен.

Михаела Стефанова, ученичка в ПГ по икономика и Даниела Стоева – от ППМГ „Добри Чинтулов” подариха на кмета на Сливен Стефан Радев пано с послания на децата от всички области в страната, по повод Деня на българската община.

Поради профилактика на Автоматизираната информационна система КАТ „Регистрация и отчет на превозни средства и собствениците им”, секторите „Пътна полиция” в страната няма да работят и няма да бъдат предоставяни услуги за времето от 16:00 до 17:30 часа.

Бетонни отломки паднаха от жилищен блок в кв. „Българка“ Сливен и по чудо не взеха жертви.

Част от сливенския квартал „Клуцохор остана днес без вода заради авария.

По информация на Военно формирование 22 220, във връзка с разпределението и реда за използване на учебните полигони и стрелбищата за подготовка на военните формирования и организациите извън въоръжените сили, планирани стрелби на Огневи комплекс „Батмиш" край Сливен ще се провеждат и през месец октомври.

Снимка: Станимир Петков