Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 17 октомври ще се състои редовна сесия на Общинския съвет в Сливен

16 октомври 2017 15:50,
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 6 години, брой четения: 1023
...

Редовно заседание на Общинския съвет ще се състои на 17 октомври 2017г., от 9 часа, в заседателната зала на община Сливен. В предварителния дневен ред на сесията са включени за разглеждане и решение 26 предложения, внесени от кмета Стефан Радев и общински съветници. Предвиждат се и две допълнителни точки.

Това съобщи пред журналисти днес председателят на Общинския съвет Димитър Митев. В редовната пресконференция на ръководството на Общинския съвет взеха участие заместник-председателите Деян Дечев и Кирчо Димитров, както и д-р Димитър Павлов, председател на постоянната комисия по здравеопазване, социална и жилищна политика в Общинския съвет.

Димитър Митев представи пред журналистите накратко по-важните въпроси от дневния ред на заседанието. Предстои промяна в четири наредби – за рекламната дейност, за синята зона, за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и предоставяни права на територията на община Сливен. Ще се дебатира прекратяване на дейността и ликвидация на „Център за кожно-венерически заболявания – Сливен” ЕООД и други.

И на тази сесия ще се разглеждат рутинни въпроси, свързани с разпореждането с общинско имущество, отпускането на финансови средства за културна и социална дейност и други.

През месец октомври ще се състоят 2 сесии – редовна на 17 октомври и тържествена сесия по повод празника на Сливен – на 25 октомври.

Нормативните документи, дневният ред, предложенията за сесията и протоколите от проведените заседания са поместени на електронната страница на Общинския съвет: http://obs.sliven.bg/.

16.10.2017 г.