Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Читалище в Сливен - домакин на среща за юбилея от членството на България в ЕС

15 ноември 2017 18:50,
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 1055
рисунки

Читалище „Ангел Димитров – 1937” в Сливен бе домакин на среща за юбилейната 10-годишнина от членството на България в ЕС и българското председателство на Съвета на Европа. Срещата се състоя в общинската зала „Май” и бе организирана със съдействието на общинската администрация.

Участниците бяха поздравени от зам.областния управител Димитринка Петкова. Експертът от Областния информационен център Даниел Бойчев направи мултимедийна презентация на целите и статута на управляващите органи на Европейския съюз, работата на страната през двата програмни периода, предстоящите събития в 181-те дни на българското председателство на Съвета на Европа, което започва на 1 януари 2018 година. Домакините на събитието поднесоха приятна изненада на присъстващите читалищни дейци и членове на пенсионерските клубове. Певческа група на читалищните секретари в Сливен изнесе кратка музикална програма, а във фоайето на залата бе подредена тематична изложба от рисунки на деца от основните училища „Братя Миладинови” и „Юрий Гагарин”.

Срещата в зала „Май” е част от поредицата дискусионни форуми, които се проведоха в различни населени места в четирите общини по инициатива на областния управител Чавдар Божурски, в партньорство с Областния информационен център и общините.

 

Снимки

публикапевици