Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ПГПЗЕ “Захарий Стоянов” ще бъде домакин на есенния турнир по реч и дебати

07 декември 2017 17:09, Николай Димитров (ГПЗЕ )
Излъчване: ПГПЗЕ "Захарий Стоянов" преди 6 години, брой четения: 3959
Отборът на ТГПЗЕ "Захарий Стоянов"

На 9-10 декември 2017 г. Сливен посреща 370 души, като 270 от тях ще са ученици от цяла България, които ще участват в турнир по реч и дебати на английски език в ПГПЗЕ “Захарий Стоянов”, Сливен. Теще се състезават в следните 5 дисциплини на английски език: дебати, публична реч, драматически дует, рецитиране на проза и рецитиране на поезия. Награди ще бъдат връчени за всяка една от тези категории, както и за цялостно отборно представяне.

Фондация“БЕСТ” е основана през 2013 година и предоставя на българските ученици, изучаващи английски език, възможност да бъдат част от общност, където не само да усъвършенстват уменията си по чуждия език, но и да постигнат личностно развитие. “БЕСТ” си поставя за цел да мотивира учениците да мислят критически, да се изразяват креативно, и да бъдат част от общество, което активно се интересува от бъдещето и успеха на България.

Тази година, след общо 5 награди на минали турнири, отборът на ПГПЗЕ „порастна” с още няколко участници, общо 37! Пожелаваме им успех и смело да следват мечтите си!