Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стартира осмото издание на фотоконкурса за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен

15 декември 2017 09:42, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 6 години, брой четения: 1839
---

Традиционният фотоконкурс за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен тази година стартира на 15 декември. Снимки на родените през 2017 година бебета в болницата, могат да се изпращат до 15 януари 2018 г. включително, на e-mail: mbal.sl@iradeum.com. Те ще бъдат качвани на сайта на болницата. В конкурса може да участва само една снимка. Трябва да се изпрати информация за името на детето, дата на раждане, адрес и телефон за връзка с родителите. Снимки с неверни данни и голи бебета няма да бъдат допускани за участие в конкурса.

Обработката на резултатите и изборът на дете за съответния месец ще се извърши от комисия на 17 януари 2018 г. от 10,30 ч. в малката зала на болницата. На заседанието могат да присъстват и родители, които трябва да заявят желанието си предварително на посочения e-mail. Награждаването на победителите ще бъде от 10,30 ч. на 22 януари 2018 г., също в малката зала на болницата. 12 деца ще получат специална фотосесия и със свои снимки ще бъдат включени в новия календар на неонатологичното и родилно отделения.

Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен" стартира за първи път през 2010 година и това е осмото му издание. В него могат да участват деца, родени само в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ през 2017 година.