Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Грациозните мажоретки на ОУ "Елисавета Багряна"

15 декември 2017 20:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2613
Мажоретен състав

Мажоретният състав при ОУ "Елисавета Багряна" взе участие в тържествената церемония по връчване на наградите на най-добрите спортисти и треньори на Община Сливен за 2017 година. Събитието се състоя в петък, 15 декември, в зала "Сливен".

Момичетата на хореографа Лилия Стоянова демонстрираха добра подготовка и финес и показаха на публиката нов модерен dance танц. Репетициите за него започнаха в началото на учебната година. В танца, по време на песента "Everybody dance now ", участваха 16 момичета от първи до седми клас.

Ръководител на мажоретния състав при ОУ "Елисавета Багряна" от тази учебна година е Лилия Стоянова. Тя е ръководител и хореограф и на балет "Империа", който съществува от 16 години.

"Искам да науча момичетата от мажоретния състав да бъдат най-вече отговорни и борбени, за да печелят състезания и награди, и с много труд и постоянство да постигнем един добър синхрон. Някои от тях са съвсем нови, други пък имат голям опит и всички трябва да стигнат едно ниво", сподели Лилия Стоянова.

През годините мажоретките на училището имат участия в най-различни формати и места и много спечелени награди от състезания.

Ръководството на ОУ "Елисавета Багряна" поздравява състава с отличното им представяне днес и им пожелава много успехи! Честито и на Спортист №1 на Община Сливен за 2017 г. - Мартин Иванов, и на Треньор №1 - Стоян Димитров, който е треньор на най-добрия спортист на годината!

Снимки: Георги Ангелов

Снимки

Мажоретен съставМажоретен съставМажоретен съставМажоретен съставМажоретен състав