Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ремонтираха сградата на РУ на МВР в Нова Загора

19 декември 2017 13:08,
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 1019
откриване на сградата

Сградата на Районното управление на МВР в Нова Загора бе изцяло обновена по европейски проект на община Нова Загора. Областният управител Чавдар Божурски бе гост на официалното откриване на обекта от 11 ч. на 19 декември.

Проектът е по ОП "Региони в растеж". Строителните дейности са в размер на 336 076,08 лева, като безвъзмездната финансова помощ е 325 748,29 лева. Община Нова Загора участва със собствени средства в размер на 10 327,79 лева. Направена е хидро- и топлоизолация на обекта, подменена е дограмата, извършени са и други подобрения. Кметът на Нова Загора Николай Грозев честити на служителите на реда новата придобивка.

Гости на официалното откриване бяха още зам.председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, зам.министърът на МРРБ Деница Николова, зам.министърът на МВР Красимир Ципов, депутатът от ГЕРБ Галя Захариева, директорът на ОД на МВР-Сливен ст.комисар Димитър Величков, началникът на РУ на МВР-Нова Загора Стефан Борисов.

Предстои основен ремонт и на сградата на пожарната в Нова Загора. Той ще бъде финансиран по същия европейски проект на общината, като средствата ще възлизат на около 200 хил.лева. Сградата на пожарната, подобно на тази на полицията, също не е виждала ремонти от повече от 30 години насам.

Снимки

концерт на откриването