Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Възпитаване в дух на здраве и родолюбие

18 януари 2018 14:30, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 2122
Възпитаване в дух на здраве и родолюбие

В часовете по проект „Твоят час“ второкласниците от групите по интереси „Аз и моето здраве“ с ръководител Станислава Петкова и „Опознавам родния край и родината“ с ръководител Йорданка Стефанова посетиха важни исторически и културни музеи.

Водейки се от принципа за възпитаване на подрастващите в дух на здраве и родолюбие, ръководителките на групите заложиха на посещения в Историческото селище „Туида“, Национален музей на Текстилната индустрия и Къщата-музей „Сливенски бит“.

Учениците посещават часовете по извънкласни дейности с голям интерес. Заниманията допринасят за натрупване на ценни знания и повишаване образователните компетентности на второкласниците.

Снимки

Възпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбиеВъзпитаване в дух на здраве и родолюбие