Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Приемат се номинации за "Инвеститор на годината"

25 януари 2018 08:56, Росица Николова (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 886
статуетка

Българската агенция за инвестиции организира за 12-ти път годишните награди „Инвеститор на годината” – съобщава изп.директор на агенцията Стамен Янев в писмо до областния управител Чавдар Божурски. Целта на конкурса е да отличи най-значимите инвестиционни проекти, които са били изпълнени през 2017 година.

Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на високи технологии, което е в съответствие със стремежа на страната за интелигентен и устойчив икономически растеж – съобщават от БАИ. Ще бъдат раздадени 5 награди-статуетки „Златен бик” в категориите: инвеститор на 2017 г., инвестиция на зелено, в разширяване на бизнес, в иновативен бизнес, в човешки капитал. Почетни плакети на Българската агенция за инвестиции ще бъдат раздадени в следните категории: инвестиция в сливане или придобиване, успешен стартъп, община в България – с най-много инвестиции.

Номинациите могат да бъдат направени до 31 януари 2018 г. на следния електронен адрес на БАИ: http://investbg.government.bg/investor/

Фирмите-претенденти могат да бъдат номинирани от работодателски организации, от общински и държавни ведомства, от граждански сдружения, включително и от представители на самите фирми, които са кандидати за отличията.