Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нова придобивка за децата от ОУ „Братя Миладинови“ в с. Злати войвода

29 януари 2018 16:37, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 933
---

Стая за занимания по интереси беше открита днес в Основно училище „Братя Миладинови“ в с. Злати войвода. Изграждането е финансирано с 9 303 лева по Националната програма „Осигуряване на съвременна образователна среда“, модул „Подкрепа за целодневно обучение на учениците“. Със средствата е осигурено модерно оборудване на стаята като мебели и техника. Училището съфинансира със сумата от 1 500 лева. С тях е поставен ламинат, нова врата, боядисани са стените и са лакирани дървените части.

Лентата на новата придобивка прерязаха кметът на община Сливен Стефан Радев, кметът на село Злати войвода Стоян Вълков и Зейнеп Ходжа, държавен експерт в МОН.

Беше открита и стая за спортни дейности, която е реновирана и оборудвана за една година със средства на училището в размер на 20 000 лева.

Гости днес бяха и заместник-председателят на Комисията по образование в Народното събрание Галя Захариева, заместник-областният управител Димитринка Петкова, председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, началникът на РУО- Сливен д-р Бисерка Михалева, родители. Деца от училището представиха забавна програма под формата на телевизионно предаване. Поздрав отправи певческа група при читалището в селото.

В Основно училище „Братя Миладинови“ в с. Злати войвода има 95 ученици. Две са групите с целодневна организация на обучение.

29.01.2018 г.

Снимки

---------------------