Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Бивша служителка в областната администрация откри пета самостоятелна изложба

14 февруари 2018 16:45,
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 697
Момент от откриването

Младата художничка Паолина Ганчева откри петата си самостоятелна изложба. Събитието се състоя на 13 февруари вечерта, в залата на галерия „Май“ в Сливен.

В експозицията под надслов „Обкръжение“ авторката показа платна, свързани със заобикалящата я среда. Изложбата бе открита от художника Александър Дойчинов, председател на представителството на Съюза на българските художници и директор на Националната художествена гимназия в Сливен. Дойчинов е първият учител по иконопис на Паолина, тя е завършила гимназията в неговия клас. Дипломата й за висше образование от Националната художествена академия в София е със същата специалност.

На изложбата присъстваха много служители от областната администрация в Сливен. Паолина беше част от екипа на областната администрация, където работи в продължение на две години по Национална програма за заетост и обучение. В момента развива професионална дейност като художник на свободна практика, автор е на няколко благотворителни проекта в детски и учебни заведения в града.

Областната администрация я поздравява най-сърдечно за творческите успехи с пожелания за нови вдъхновения!