Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

И малчуганът има право на свое превозно средство

13 февруари 2018 15:07, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 5 години, брой четения: 926
Столче за кола

Ако си мислите, че само и единствено в света на големите изобилстват най-различни и кои от кои по-лъскави и скъпи колички, шезлонги и люлки, то вие въобще не сте на прав път. Производителите, изработващи още кошарки и столчета за кола, са се постарали да обогатят и техния необятен и магически свят с известна доза джаджи, които по абсолютно никакъв начин не отстъпват на по-големите си, реални прототипи. По магазините за бебешки колички има изключително голям избор, в който човек може да се натъкне на изумителни находки, като бебешки колички 3 в 1, например. По всичко изглежда, че производителите държат да покажат на големите батковци и каки, че и малчуганите заслужават да притежават свое собствено превозно средство. Тяхната най-главна цел е забавлението, развлечението и игрите. В зависимост от предпочитанията и финансовите възможности, системите, между които се предлага избор, са обикновени, автоматични и елекронни. И ако екологопазещите хора са се почувствали пренебрегнати, то ще ги изненадаме с най-новият ,,стар’’ модел детски дървени колела. Те са изработени от сертифициран дървен материал с висококачествена седалка от еко кожа и нямат педали. Именно тази подробност ги отличава от познатите ни от детството преди години дървени колела, направени от нашите дядовци, които с такава любов карахме. Е, след като успокоихме вече всички природозащитници, е време да се върнем към света на механизацията!

 

Ако предпочитате да купите на детето си стандартно неелектронно возило, то много добър избор биха била добрите стари детски колички с педали Чиполино. Те ще поддържат постоянна активност и движение в него, и дори за миг няма да го оставят да бъде безучастно, а по този начин ще му осигурят една добра подготовка за очакващия го живот, принуждавайки го да поема отговорности за своите действия. Тяхната необикновеност се състои в различните модели кормила, като някои имитират тези на състезателни колички.

 

Други също толкова търсени и харесвани са количките-машини, сред които могат да се закупят багери, трактори, камиони и дори кранове, при това на сравнително изгодни цени.