Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Наша ученичка е лауреат сред най-добрите ученици в състезание по математика

13 март 2018 19:56, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди около 1 година, брой четения: 623
Християна Василева

Ученичката Християна Василева от 5. клас от ОУ "Елисавета Багряна" е лауреат в състезание по математика, което се проведе в неделя в Стара Загора. В състезанието взеха участие ученици от 1. до 6. клас, класирали се на финал след проведени шест квалификационни кръга. То беше организирано от педагогическа асоциация „Образование без граници“.

Това не е единственото отличие за Християна. Тя е била сред първенците и в много други надпревари, но успехът й на това състезание е наистина голям и повод за гордост за нейните родители и преподаватели, имайки предвид, че на него се явиха най-добрите ученици по математика.

"Надявах се на медал, но надминах очакванията си. Почувствах се щастлива и благодаря за подкрепата на родителите си, на моите преподаватели г-н Йордан Даскалов и г-жа Минка Въжарова и на цялото училище, в което уча ", каза Християна Василева.

Още на следващия ден Християна беше поздравена за успеха от ръководството на ОУ "Елисавета Багряна". Тя се снима за спомен със сертификата и медала си с директорката на училището г-жа Величка Христова.

Лауреат в състезанието по математика в Стара Загора е и Стелиян Атанасов от СУ „Константин Константинов“ в Сливен.

Честито!

Снимки

Християна ВасилеваХристияна ВасилеваХристияна ВасилеваХристияна Василева