Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОТКРИТ УРОК ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК „TEAM BUILDING AS EXPERIENCE EXCHANGE“

14 март 2018 15:13, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 6 години, брой четения: 1546
Снимка 1

На 13.03.2018 г. в СУ „Йордан Йовков“ – Сливен се проведе открит урок по английски език на тема „Team Building as Experience Exchange“.

Учениците от VІ „а“ и VІ „б“ клас имаха възможност да покажат знанията и уменията си по английски език, като използваха иновативни методи в един от мултимедийните кабинети на училището, работейки на образователната електронна платформа „MozaBook“.

В днешно време дигитализацията е силно застъпена в ежедневието ни и е нужна и в образователния процес. Това пролича от ентусиазма, с който учениците работиха на интерактивната дъска и изпълняваха задачи със състезателен елемент от различни езикови компоненти – четене с разбиране, граматика, писане и говорене, заложени в учебното съдържание по английски език за VІ клас.

Шестокласниците работиха в два отбора и комбинираха работата си електронно на интерактивната дъска и на хартиен носител.

Езиковият компонент говорене бе осъществен с изпълнението на песен със съпровод на китара, което допринесе за качественото изпълнение на задачата и емоционалното състояние на учениците.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9Снимка 10Снимка 11Снимка 12Снимка 13Снимка 14Снимка 15