Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“

15 март 2018 13:18, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 6 години, брой четения: 1472
----

Евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев организира конкурс за есе на тема: „Моята визия за модерно земеделие“. Инициативата е в рамките на Първия национален форум на младите фермери, чийто съорганизатор е евродепутатът. Право на участие в конкурса имат всички български студенти от аграрни специалности. Кандидатите трябва да подготвят есе с обем до три страници (1 500 думи), в което да представят визията си за развитие на модерно българско земеделие.

Срокът за изпращане на есетата е 10 април 2018 г. Творбите трябва да се изпращат на e-mail: rector@au-plovdiv.bg със заглавие: Конкурс-есе „Моята визия за модерно земеделие“ с включени име на автора, учебно заведение и данни за контакт.

Класирането и обявяването на победителите ще се състои на 20 април в Аграрен университет - Пловдив в рамките на първия Национален форум на младите фермери.

Победителите в конкурса ще бъдат част от българската делегация на Петия Европейски конгрес на младите фермери в Брюксел през втората половина на 2018 г.

Организатори на Първия национален форум на младите фермери са евродепутатът Владимир Уручев, Аграрен университет-Пловдив, Асоциацията на земеделските производители в България и Националната служба за съвети в земеделието.