Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Бъдете експерти със Сиела Здравеопазване и получете новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“

27 март 2018 15:48, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 година, брой четения: 1434
Бъдете експерти със Сиела Здравеопазване и получете новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“

Абонирайте се за правно-информационния софтуер Сиела Здравеопазване и получите като подарък най-новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева.

Кампанията стартира на 26 март 2018 г. и ще продължи до 30 април 2018 г. включително. Цената за 12-месечен достъп до продукта е 190 лв. без ДДС, независимо от датата на сключване на абонамента.

„Сиела Норма“ АД е компания, утвърдила се през годините като лидер на пазара на правен и специализиран софтуер. Модулът Здравеопазване е единственият по рода си правно-информационен и професионален справочник, източник на актуална и удобно систематизирана информация. Уникален софтуер консултант, съдържащ всички правни норми и изисквания, регулиращи обществените отношения в сферата на здравеопазването, между държавни органи, медицински специалисти, лечебни заведения, пациенти и други лица. Сиела Здравеопазване е и електронна библиотека и трибуна за изява на медицински лица и други експерти, заети в отрасъл здравеопазване. Той е платформа за обмяна на опит и добри практики между медицински специалисти, юристи и експерти. Всеки, който е клиент на продукта има право да публикува в него.

Съдържание:

• Всички необходими национални, европейски и международноправни нормативни актове;

• Важни методични указания, становища, заповеди, писма и разяснения на министерства и ведомства;

• Указания на международни институции и организации;

• Тренингови изисквания на Европейски съюз на медицинските специалисти;

• Коментари и процедури по актуалното законодателство от известни експерти;

• Статии по казуси от международното здравеопазване – изясняващи въпроси като международна акредитация на здравни заведения съгласно наложените най-високи стандарти по отношение на качеството и безопасността на пациентите, конкурентно право при фармацевтичните продукти, фалшификация на фармацевтични продукти. Актуални коментари относно износа на лекарства и паралелната търговия на лекарствени продукти и др.;

• Американска съдебна практика на Върховен съд на САЩ и практика на щатските съдилища – подбрани са хиляди значими съдебни решения.;

• Нормативни актове и подбрана съдебна практика на Германия;

• Изчислителни модули, бланки и формуляри;

• Речници;

• Актуални списъци и регистри;

• Информация за значими международни медицински конгреси и конференции;

• Статистика в здравеопазването;

• Богата справочна информация;

 

Софтуерът е подходящ за широк кръг от потребители. Необходим наръчник за всички медицински лица, както и за всички имащи отношение към здравеопазването и медицинско-правните отношения, експерти, юристи и заети в сферата лица, здравни заведения, администрации, фирми от частния сектор в бранша, студенти, преподаватели, както и за всеки, който се нуждае от качествена и навременна експертна информация на тема здравеопазване.

В допълнение към специализирания и правен софтуер консултант, усъвършенстван от експертите на „Сиела Норма“ АД, е най-новото издание в сферата на здравеопазването, „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева. Авторът е доказан експерт, асистент по дисциплините „Административно право и административен процес“ и „Медицинско право“ в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Книгата представя детайлен правен анализ на системите за вътрешен и външен контрол, на които подлежат медицинските дейности. Това я прави необходимо четиво, както за юристи и медицински специалисти, така и за всички практикуващи в сферата на здравеопазването. Разгледан е общият правен режим на обществените поръчки в сектора. Потърсени са отговорите на въпросите: Защо въпреки непрестанното финансиране и множеството контролни органи, недоволството и на пациентите, и на медицинските специалисти се увеличава? Какъв е успешният механизъм за преструктуриране, оптимизация и повишаване на доверието?

В изданието ще намерите и исторически преглед на дейностите по управление на отрасъла, регламентация на пациентски права и видове юридическа отговорност, които могат да се търсят от медицински лица, както и актуална съдебна практика. Изданието акцентира на системите за вътрешен и външен контрол в здравеопазването, като са разгледани не само отговорните институции и длъжностни лица, които следва да упражняват контрол, но и задължените по закон медицински лица и органи, които са обект на този контрол. Обърнато е внимание на отговорността, която би могла да се търси от заетите в сферата и способите за осъществяването ѝ.

 

Условия на кампанията:

- В периода 26 март - 30 април 2018 г. със заплащането на годишен абонамент за Сиела Здравеопазване на цена от 190 лв. без ДДС, получавате като подарък книгата „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева.

- Достъпът до Сиела Здравеопазване ще се получава веднага след потвърдено плащане.

- Заявка може да се направи на телефон 02 9030000, на e-mail ciela@ciela.com, през онлайн магазина e-ciela.net, и на място в централния офис на „Сиела Норма“ АД на адрес: гр. София, „бул. Владимир Вазов“ 9.

- Офертата е валидна за физически и юридически лица.

- „Сиела Норма” АД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно по всяко време кампанията, като обяви това публично на сайта www.ciela.net.

 

Със „Сиела Норма” правото е на ваша страна!

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА! БЪРЗО! ЛЕСНО! УДОБНО!

 

За абонамент и повече информация:

„Сиела Норма“ АД 1510 София, България бул. „Владимир Вазов“ № 9 тел. 02 9030000 e-mail: ciela@ciela.com

www.ciela.net