» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Бъдете експерти със Сиела Здравеопазване и получете новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“

27 March 2018 15:48, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 year ago, number of readings: 1452
Бъдете експерти със Сиела Здравеопазване и получете новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“

Абонирайте се за правно-информационния софтуер Сиела Здравеопазване и получите като подарък най-новото специализирано издание „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева.

Кампанията стартира на 26 март 2018 г. и ще продължи до 30 април 2018 г. включително. Цената за 12-месечен достъп до продукта е 190 лв. без ДДС, независимо от датата на сключване на абонамента.

„Сиела Норма“ АД е компания, утвърдила се през годините като лидер на пазара на правен и специализиран софтуер. Модулът Здравеопазване е единственият по рода си правно-информационен и професионален справочник, източник на актуална и удобно систематизирана информация. Уникален софтуер консултант, съдържащ всички правни норми и изисквания, регулиращи обществените отношения в сферата на здравеопазването, между държавни органи, медицински специалисти, лечебни заведения, пациенти и други лица. Сиела Здравеопазване е и електронна библиотека и трибуна за изява на медицински лица и други експерти, заети в отрасъл здравеопазване. Той е платформа за обмяна на опит и добри практики между медицински специалисти, юристи и експерти. Всеки, който е клиент на продукта има право да публикува в него.

Съдържание:

• Всички необходими национални, европейски и международноправни нормативни актове;

• Важни методични указания, становища, заповеди, писма и разяснения на министерства и ведомства;

• Указания на международни институции и организации;

• Тренингови изисквания на Европейски съюз на медицинските специалисти;

• Коментари и процедури по актуалното законодателство от известни експерти;

• Статии по казуси от международното здравеопазване – изясняващи въпроси като международна акредитация на здравни заведения съгласно наложените най-високи стандарти по отношение на качеството и безопасността на пациентите, конкурентно право при фармацевтичните продукти, фалшификация на фармацевтични продукти. Актуални коментари относно износа на лекарства и паралелната търговия на лекарствени продукти и др.;

• Американска съдебна практика на Върховен съд на САЩ и практика на щатските съдилища – подбрани са хиляди значими съдебни решения.;

• Нормативни актове и подбрана съдебна практика на Германия;

• Изчислителни модули, бланки и формуляри;

• Речници;

• Актуални списъци и регистри;

• Информация за значими международни медицински конгреси и конференции;

• Статистика в здравеопазването;

• Богата справочна информация;

 

Софтуерът е подходящ за широк кръг от потребители. Необходим наръчник за всички медицински лица, както и за всички имащи отношение към здравеопазването и медицинско-правните отношения, експерти, юристи и заети в сферата лица, здравни заведения, администрации, фирми от частния сектор в бранша, студенти, преподаватели, както и за всеки, който се нуждае от качествена и навременна експертна информация на тема здравеопазване.

В допълнение към специализирания и правен софтуер консултант, усъвършенстван от експертите на „Сиела Норма“ АД, е най-новото издание в сферата на здравеопазването, „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева. Авторът е доказан експерт, асистент по дисциплините „Административно право и административен процес“ и „Медицинско право“ в ПУ „Паисий Хилендарски“.

Книгата представя детайлен правен анализ на системите за вътрешен и външен контрол, на които подлежат медицинските дейности. Това я прави необходимо четиво, както за юристи и медицински специалисти, така и за всички практикуващи в сферата на здравеопазването. Разгледан е общият правен режим на обществените поръчки в сектора. Потърсени са отговорите на въпросите: Защо въпреки непрестанното финансиране и множеството контролни органи, недоволството и на пациентите, и на медицинските специалисти се увеличава? Какъв е успешният механизъм за преструктуриране, оптимизация и повишаване на доверието?

В изданието ще намерите и исторически преглед на дейностите по управление на отрасъла, регламентация на пациентски права и видове юридическа отговорност, които могат да се търсят от медицински лица, както и актуална съдебна практика. Изданието акцентира на системите за вътрешен и външен контрол в здравеопазването, като са разгледани не само отговорните институции и длъжностни лица, които следва да упражняват контрол, но и задължените по закон медицински лица и органи, които са обект на този контрол. Обърнато е внимание на отговорността, която би могла да се търси от заетите в сферата и способите за осъществяването ѝ.

 

Условия на кампанията:

- В периода 26 март - 30 април 2018 г. със заплащането на годишен абонамент за Сиела Здравеопазване на цена от 190 лв. без ДДС, получавате като подарък книгата „Контролът в здравеопазването“ на Антония Илиева.

- Достъпът до Сиела Здравеопазване ще се получава веднага след потвърдено плащане.

- Заявка може да се направи на телефон 02 9030000, на e-mail ciela@ciela.com, през онлайн магазина e-ciela.net, и на място в централния офис на „Сиела Норма“ АД на адрес: гр. София, „бул. Владимир Вазов“ 9.

- Офертата е валидна за физически и юридически лица.

- „Сиела Норма” АД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно по всяко време кампанията, като обяви това публично на сайта www.ciela.net.

 

Със „Сиела Норма” правото е на ваша страна!

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА! БЪРЗО! ЛЕСНО! УДОБНО!

 

За абонамент и повече информация:

„Сиела Норма“ АД 1510 София, България бул. „Владимир Вазов“ № 9 тел. 02 9030000 e-mail: ciela@ciela.com

www.ciela.net