Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„Цветен камертон“ събира в Сливен млади изпълнители на популярна музика от цялата страна

28 март 2018 09:17, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 849
---

И тази година Сливен два дни ще бъде сцена за талантливи млади изпълнители на популярна музика от цялата страна. Конкурсът „Цветен камертон“ по традиция се провежда около празника Цветница. На 31 март и 1 април тази година ще се проведе 15-то му издание. Неговата цел е да утвърждава у младите хора интерес към най-доброто от българската и световна популярна песен, а също така да даде възможност за изява в областта на популярната музика.

73 деца са заявили участие в националния конкурс. Участниците са разпределени в 4 възрастови групи. Първата група е за деца от 5 до 8 години, втората - от 9 до 11, третата - от 12 до 14 и четвъртата възрастова група - от 15 до 17 години. Изпълненията на младите таланти ще бъдат на сцената на зала „Сливен“.

Председател на журито е композиторът Хайгашод Агасян, а членове са певиците Теди Кацарова и Нора Караиванова и композиторът Светослав Лобошки.

Организатори на конкурса са Община Сливен, ЦПЛР - Детски комплекс - Сливен, Военен клуб - Сливен и Школа за поп и рок изпълнители „Ритъм“ при Военен клуб - Сливен.

 

28.03.2018 г.