Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пролетен празник

29 март 2018 19:20, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2515
Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"

Днес четвъртокласниците от ОУ „Елисавета Багряна” с радост посрещнаха бъдещите първокласници от ОДЗ „Елица”.

Пред любопитните погледи на децата от подготвителни групи „Шарен свят” и „Веселушка” оживяха приказни герои, пролетни цветя и птици. Всички с радост посрещнаха дългоочакваната Пролет.

Ведро настроение и положителни емоции у гостите внесоха и прекрасните ни танцьори от клуб за спортни танци и от танцов състав „Детелина”. Изпълненията им получиха заслужени аплодисменти.

След представлението бъдещите първокласници гостуваха в класните стаи на първите и четвъртите класове. Пяха, рисуваха и се забавляваха заедно с тях.

Снимки

Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"Посрещане на бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица"