Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител изказа благодарност на две сестри, намерили и върнали скъпи вещи

10 април 2018 12:32,
Излъчване: Област Сливен преди 6 години, брой четения: 738
Областният управител заедно със Зорка /отляво/ и Христина

Областният управител Чавдар Божурски се срещна със сестрите Зорка и Христина Йорданови от кв.“Надежда“ в Сливен. На 30 март двете намериха на улицата в кв.“Даме Груев“ чужд фотоапарат и таблет и ги предадоха в полицията. Чрез служителите в кварталния полицейски участък скъпите вещи на стойност близо 1300 лева бяха върнати на собственика.

 

Срещата с двете сестри се състоя на 10 април в Центъра за административно обслужване в квартала. Неин домакин бе кметският наместник Диана Делчева. Областният управител връчи благодарствени адреси на Зорка и Христина и им подари таблети. „Честни постъпки като вашата трябва да бъдат уважавани от обществото“, заяви Чавдар Божурски. „Не сме научени да посягаме на чуждото. Чуждите неща няма да донесат нищо добро“, каза Зорка. Тя е на 20 години, семейна, майка на две деца на 2 и на 4 години. В момента продължава образованието си в самостоятелна форма на обучение и е десетокласничка. Сестра й Христина е на 17 години, също е семейна. Завършила е осми клас и има намерение също да продължи образованието си. Съпрузите и на двете момичета работят.

 

След срещата областният управител посети полицейския участък в кв.“Надежда“. Началник на участъка е ст.инспектор Пламен Димитров. Пред служителите Чавдар Божурски изказа задоволство от работата им с местната общност, в резултат на което достойни постъпки, като тази на двете момичета, добиват заслужена публичност.

Снимки

След срещата с двете момичета областният управител посети полицейския участък в квартала