Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ИНОВАТИВНИ В ОБРАЗОВАТЕЛНАТА РЕАЛНОСТ

18 април 2018 10:50, Невелина Кикьова (X СОУ )
Излъчване: СУ "Й. Йовков" (X) преди 6 години, брой четения: 1919
Снимка 1

Учители от СУ "Йордан Йовков" - Сливен взеха участие във Втората регионална конференция за обмяна на опит и споделяне на добри практики при използването на Web-базираната интерактивна образователна платформа за разработка на учебно съдържание MozaBook.

Своите иновативни умения за работа с платформата споделиха: Бояна Данева - старши учител в начален етап, представяйки урок "Знам и мога" за деца в подготвителна група на детска градина; Мария Панова - старши учител в начален етап, представяйки урок по Човекът и обществото в ІІІ клас "Времето и сезоните в България"; Ивелина Ангелова - учител по български език и литература, представяйки урок в V клас "Човекът във вълшебната приказка"; Маргарита Байгуска - учител по английски език и Стоян Димитров - старши учител по английски език, представяйки урок в VІ клас "Team Building as Experience Exchange".

Благодарим за достойното представяне на нашите колеги и им пожелаваме успех в представянето на град Сливен в международна конференция 'Educate to Create: From Digital Consumers to Digital Creators', която ще се проведе на 19 - 20 април в гр. София.

Снимки

Снимка 2Снимка 3Снимка 4Снимка 5Снимка 6Снимка 7Снимка 8Снимка 9