Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

От 2 до 4 май ще се проведе „София Филм Фест в Сливен 2018 г.“

21 април 2018 08:47, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 788
---

„София Филм Фест в Сливен 2018 г.“ ще се проведе от 2 до 4 май. Прожекциите ще бъдат в зала Сливен“, а входът ще e свободен.

Програмата стартира на 2 май, сряда в 18 часа с филма, „Белгийският крал”. Творбата ще бъде представена от актрисите - певици Екатерина Ангелова и Атанаска Бонева.

За първата фестивална вечер е подготвено и друго предизвикателство за публиката в Сливен. В 20 часа почитателите на киното ще имат възможност да гледат най-новата творба на Шон Бейкър „Проектът Флорида“.

Програмата продължава с носителя на „Златна палма“ за 2017 г. „Квадратът“, който ще се прожектира на 3 май – четвъртък, от 19 часа. Режисьор на проекта е Рубен Йостлунд.

Третият фестивален ден, 4 май - петък ще предложи на зрителите „Нелюбов“ на големия режисьор Андрей Звягинцев, който ще бъде излъчен от 18 часа. Той ще бъде последван от ,, Потапяне“ на Вим Вендерс от 20 часа. С него ще приключи и петото издание на „София Филм Фест в Сливен 2018 г.”.

Прожекциите се реализират в партньорство с Община Сливен и с подкрепата на Националния Филмов Център и веригата киносалони Europa Cinemas.

21.04.2018 г.