Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Състезание по Английски език

23 април 2018 20:05, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2260
Състезание по Английски език

Днес 23.04.2018 г. се проведе състезание по английски език "A,B,C- we study", под ръководството на г-жа В. Стоянова, г-жа Ю. Шарапчиева и с помощта на г- жа Таня Иванова.

С отборите от петите класове се проведоха различни игрови задачи, като най- добре представили се беше отбора на 5 „а” клас, който зае първо място. На второ място беше - 5 „б” клас, на трето място- 5 „в” и четвърто място - 5 „г” клас.

Г-жа Т. Иванова представи две сценки с учениците от втори и четвърти клас, които поздравиха участниците в състезанието. Това бяха "Маймунката и тигъра"- сценка и "Пет малки маймунки"- танц на ученици от втори клас.

Благодарим на всички за участието !

Снимки

Състезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски езикСъстезание по Английски език