Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Фестивал на руската поезия, песен и танц

25 април 2018 13:48, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 6 години, брой четения: 2874
Фестивал на руската поезия, песен и танц

На 24.04.2018г. се проведе областният етап на V-я национален фестивал на руската поезия, песен и танц ,,Пусть всегда будет солнце”. Нашето училище участва за трета поредна година. В жанр поезия се включиха Красена Каменова от II „в” клас, Виктор Кръстев, Мартин Минев и Стоян Стефанов от V „а” клас. С песента ,,Позови меня тихо по имени ” се представи Алекс Колев от V „б” клас. Рая Данева и Габриела Енчева от II „в” изпълниха танц ,,Чайки над вълни”. Участие взе и мажоретният състав при училището, като се класира на второ място. Второ място зае и Алекс Колев, който направи запомнящо се изпълнение. В първа възрастова група за поезия нашият представител Красена Каменова се класира на първо място. Първо място зае и Стоян Стефанов във втора възрастова група. Рая и Габриела също заеха престижното първо място. Всички наши участници се представиха достойно и развълнуваха журито и публиката.

Класираните на първо място ще продължат участието си в зоналния етап на фестивала,който ще се проведе през месец май в град Ямбол. Желаем им успех и още награди!

Снимки

Фестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танцФестивал на руската поезия, песен и танц