Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Състезание "Обичам те, Родино"

03 май 2018 20:20, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2386
Състезание по рецитаторско майсторство

На 03.05. 2018 г. учениците от V „а“; „б“; „в“ и „г“ класове участваха в състезание по рецитаторско майсторство на тема „Обичам те, Родино“. Подготвени от своята учителка г-жа Веселина Димитрова, те показаха, че изкуството за рецитиране, не им е чуждо.

Надпреварата бе оспорвана до последния кръг. Журито, г-жа Иванка Димитрова и г-жа Мариана Кръстева, постави прецизно своите оценки. На състезанието присъстваха г-жа Величка Христова-Директор; г-жа Марияна Иванова-Заместник-директор; г-жа Радослава Георгиева -Заместник –директор; настоящите и бивши класни ръководители, родители и ученици. Всеки клас имаше подкрепата на своите съученици. Победител в прекрасната надпревара стана отборът на V „б“ клас в състав – Ивайла Николаева, Йоана Мирева и Алекс Колев. Наградите връчи г-жа Христова. В духа на родолюбието, състезанието завърши с народната песен „Гайдарче“ в изпълнение на Никол Тенева от II „б“ клас. Благодарности на всички, които се включиха. Нека все така да обичат Родината и родното слово!

Снимки

Състезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторствоСъстезание по рецитаторско майсторство