Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и кметът Стефан Радев наградиха изявени деца

10 май 2018 13:39, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 692
---

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев и кметът Стефан Радев наградиха изявени деца. Те са от НУ„Васил Левски“ и детска градина „Божур“ и са се отличили на конкурс за оцветяване на книжки на Обществен дарителски фонд.

Това се случи по време на втория ден на Евробазар – Сливен 2018. На награждаването присъства и заместник-кметът по икономическо сътрудничество Стоян Марков

„Много се радвам да бъда днес сред Вас. Това, което правим всички ние, го правим за Вас и Вашето бъдеще. Бъдещето на България е в Европа. Нека не забравяме, че имаме да се справяме с още доста предизвикателства. Можем да се справим с всичко, ако работим заедно и си вярваме“, каза пред присъстващите Огнян Златев.

Базарът е посветен на Деня на Европа и на Българското председателство на Съвета на ЕС и 2018 - Европейската година на културното наследство. Неговото мото е ,,Европа за всеки”. Организатор е Европейски информационен център „Европа Директно – Сливен” в партньорство с Община Сливен.

10.05.2018 г.

Снимки

------------------