» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Приказни герои дефилираха по главната улица в Сливен

10 May 2018 19:57, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 2147
Карнавално шествие

Ученици и учители от ОУ "Елисавета Багряна", облечени като приказни герои, дефилираха по главната улица в Сливен. Те се включиха в карнавалното шествие, което се организира традиционно по време на Националния фестивал на детската книга.

В проявата на 9 май участва и мажоретният ни състав, който заедно с други мажоретни състави от училища от община Сливен, водиха дефилето.

Участниците преминаха по главната улица и стигнаха до Драматичен театър "Стефан Киров". Преди това, пред сградата на Община Сливен, те бяха посрещнати от патрона на фестивала, г-жа Цвета Караянчева, членове на Организационния комитет и гости.

Шествието развълнува и малки, и големи, които не пропуснаха да си направят множество снимки.

Ученици и учители от ОУ "Елисавета Багряна" посетиха и други събития в рамките на Националния фестивал на детската книга, с което учебното заведение заявява своята подкрепа към проявата.

Photos

Карнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествиеКарнавално шествие