Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

По стъпките на Стоил войвода

15 май 2018 20:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2791
Конкурс посветен на Стоил войвода

Ученици от клуб "Млади възрожденци" при ОУ "Елисавета Багряна" бяха отличени в 10-тия юбилеен литературно-художествен конкурс, посветен на живота и делото на Стоил войвода. Това са Джорджи Ивайлов Вълков от 7. "а" клас и Виктор Миленов Кръстев от 5. "а" клас. Джорджи спечели първо място в конкурса за презентация, а Виктор - трето място за рисунка.

Мотото на конкурса беше "Вси като рой подир знамето да пристъпяте" и беше организиран от клуб "Млади възрожденци" при Основно училище "Св. Паисий Хилендарски" - село Стоил войвода, община Нова Загора.

За отличените и изявените ученици днес - 15 май, беше организиран познавателен исторически маршрут, включващ посещение и поднасяне на цветя на паметните места в село Стоил войвода и посещение на Сатма чешма - лобното място на Стоил войвода.

Джорджи и Виктор бяха водени от ръководителя на клуб "Млади възрожденци" при ОУ "Елисавета Багряна" г-н Даниел Андров.

Снимки

Конкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войводаКонкурс посветен на Стоил войвода