Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ И СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ИМОТИ ПО ПАРАГРАФ 4

23 май 2018 09:30,
Излъчване: Област Сливен преди 5 години, брой четения: 814

В брой 42 на Държавен вестник от 22 май 2018 г. е публикувано съобщение, че са изработени помощни планове и планове на новообразуваните имоти по § 4к, ал. 1 на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи за местностите Селището, Гаговец и Дефилето в землището на гр. Сливен и земеделски земи в землището на с. Сотиря, община Сливен, и кв. 1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 47, 48 и 53 от с. Сотиря, община Сливен.

Плановете по § 4к, ал. 1 на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи имат за цел да уредят проблемите със собствеността на земеделските имоти, предоставени за ползване на граждани до 1990 г. Заинтересовани от тях са също бивши собственици или техните наследници, които имат решения на Поземлена комисия за признаване право на собственост в изброените местности.

В срок от един месец след обнародване на обявлението в Държавен вестник заинтересованите граждани могат да се запознаят с плановете и да направят писмени искания и възражения по тях до кмета на Община Сливен. За целта плановете са изложени в сградата на общината.