Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител ще проведе работна среща във връзка с процеса на разработване на Областна стратегия за развитие на социалните услуги

27 юли 2010 10:40,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1281

Областният управител ще проведе работна среща във връзка с процеса на разработване на Областна стратегия за развитие на социалните услуги в област Сливен

На 29.07.2010 г. /четвъртък/ от 11.00 ч. в заседателната зала на Областна администрация ще се проведе работна среща на областния управител г-н Марин Кавръков с Областната работна група за планиране и разработване на Стратегия за развитие на социалните услуги в област Сливен, която включва заинтересовани органи, лицата и организациите, на общинско и областно ниво, имащи отношение към развитието на социалните услуги.

На срещата ще присъства и г-жа Венелина Богданова – експерт „Социални услуги” Техническо звено по деинституционализация към УНИЦЕФ.

В рамките на срещата ще се обсъди съдържанието и заключенията на разработения Областен доклад за анализ на ситуацията в област Сливен, който е част от процеса на стратегическо планиране на социалните услуги. Ще бъдат сформирани тематични работни групи, които ще дискутират визията, ценностите и принципите на Стратегията. Очаква се да бъдат формулирани приоритети, общи и специфични цели, в съответствие с националните приоритети за социалните услуги и идентифицираните реални потребности на местно ниво.

Срещата е отворена за участие на заинтересовани лица и организации от област Сливен.