Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев награди наши ученици за високи постижения

25 май 2018 16:14, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1840
Награждаване

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" бяха наградени от кмета Стефан Радев по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май. Това са Християна Василева от 5. „в” клас, която завоюва високи постижения в състезания по математика, и Виктор Кръстев от 5. „а” клас, който зае първо място на областен кръг на олимпиада по география и икономика.

Кметът Стефан Радев се срещна днес с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. Срещата се проведе в заседателната зала на Общината. Кметът поздрави учениците за успехите, които са постигнали. Той им пожела здраве и да не спират да се учат и в бъдеще.

На 31 деца от различни училища и на различна възраст Стефан Радев връчи грамоти и книги. Те са номинирани от училищата, в които учат и от Центъра за подкрепа на личностно развитие Детски комплекс- Сливен. Учениците са постигнали успехи в областта на науката, изкуството, спорта, професионалните области, за които се обучават. На срещата присъства заместник- кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Празничното събитието приключи с много снимки и поздрави за наградените ученици.

Поздравления, ученици!

Снимки

НаграждаванеНаграждаванеНаграждаванеНаграждаванеНаграждаванеНаграждаванеНаграждаванеНаграждаване