Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Благодарствено писмо до Отделението по нефрология

27 юни 2018 09:24, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 6 години, брой четения: 2796
---

Семейството на Костадин Костадинов се обръща с дълбока благодарност и признателност към екипа на Отделението по нефрология, ръководено от д-р Костов и д-р Николова.

Баща ми постъпи на 17 май 2018 в отделението в изключително тежко състояние и редица усложнения поради основното му онкологично заболяване. В рамките на престоя в болницата неведнъж състоянието му се влошаваше, понякога изглеждаше, че вече няма никаква надежда за живота му. Изказваме дълбока признателност към лекарския екип д-р Костов, д-р Николова и д-р Илиев за това, че нито веднъж не казаха, че повече няма смисъл, че няма какво да се направи, а напротив, продължиха борбата за живота му докрай и я спечелиха.

Благодарност за търпението, постоянството в грижите и професионализма на екипа на медицинските сестри в отделението и на старшата сестра Галина Георгиева.

Благодарност за настроението, усмивките и грижите на санитарите в отделението.

Всеотдайността на екипа на отделението по нефрология е пример не само за изключителен професионализъм, но и за доблест и хуманизъм, от каквито болезнено се нуждаем в днешните трудни времена. Бъдете здрави и щастливи!

Винаги ще ви помним, заради надеждата, която ни дадохте!

 

Костадин, Елена (съпруга), Валентина и Цветелина (дъщери).