Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

С благодарност към кмета започна приемният му ден днес

12 юли 2018 17:24,
Излъчване: Община Сливен преди 6 години, брой четения: 715
---

Граждани поставиха пред кмета Стефан Радев по време на приемния му ден въпроси от различно естество. Те потърсиха съдействие за разрешаване на проблеми, свързани с инфраструктурата, опазване на обществения ред в жилищните им райони, съдове за отпадъци и лични проблеми.

Приемният ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря на Община Сливен се провежда всеки първи четвъртък от месеца. Записването става два дни преди това – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на общината. Заради ангажименти на кмета Стефан Радев, приемният му ден се проведе днес вместо на 5 юли.

По- различно започна днешният приемен ден. В неговото начало влезе Иван Димитров от Сливен, за да изкаже лично своята благодарност на кмета Стефан Радев, че на улицата им в село Скобелево вече има осветление. Иван Димитров е дългогодишен учител, през лятото живее в близкото до Сливен село. От близо 10 години подавал сигнали до Общината с молба улицата им да бъде осветена, но така и не се получавало, разказва мъжът. Преди месец той се записал за приемния ден на кмета и споделил за проблема. Към днешна дата на улицата най-после има осветление. „И на нашата улица изгря светлина“, коментира усмихнат Иван Димитров. Той е майстор в изработката на керамични предмети. Това обяснява и уникалния подарък, който връчи на кмета Стефан Радев- ръчно изработена специално за него ваза.

12.07.2018 г.

Снимки

---