Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общински фонд „Култура” продължава да набира предложения за втората си сесия за 2018 г.

09 август 2018 11:10, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 689

Общински фонд „Култура” продължава да набира предложения за проекти в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край. Проектите могат да се подават до 16 ч. на 5 септември 2018 година в деловодството на Общинска администрация. Пълният комплект документи, необходими за кандидатстване ще са достъпни на официалната страница на Общински съвет Сливен – http://www.obs.sliven.bg.

Съгласно Правилника за работа на Фонда, право да подават проекти имат организации, културни институти и индивидуални дейци на културата от страната и чужбина.

Общински фонд „Култура” при Община Сливен допуска и подкрепя финансово стойностни образци на културата, допринасящи за съхраняване и обогатяване на духовния живот на региона.

Проектите могат да бъдат в различни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни произведения, документални филми, изследователски трудове, свързани с културно-историческото наследство на Сливен, творчески продукти на млади сливенски дарования и др.

За подробна информация вносителите на проекти могат да направят справка в дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” на Община Сливен, при секретаря на Фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54

09.08.2018 г.