Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Съвременни методи за ефективно премахване на бенки

30 август 2018 11:52, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 5 години, брой четения: 1379
Съвременни методи за ефективно премахване на бенки

Бенките са тип доброкачествени образовани, които се появяват по повърхността на кожата. За едни хора това е доста очарователен белег, но да други това са загрозяващи визията им меланоцитните невуси. Логично е да си задаваме въпроси по отношение на това дали бенките са опасни и дали не могат да бъдат отстранени. Медицината е красноречива и определя бенките като два типа – такива, които са безобидни и през целия ни живот не съзадавт никакви здравословни проблеми, и такива, които се променят в злокачествени образования и биха могли да доведат до фатален край. Затова не подценявайте нито една бенка, която имате по тялото си и при най-малкото съмнение, че нещо не е наред потърсете лекарска помощ.

При хора, които са предразположени към ракови заболявания, поради наследствена обремененост е препоръчително да се извърши премахване на бенки, които са потенциално опасни и могат да доведат до развитие на болестта. Методите, които се предлагат в козметичните и медицински центрове са разнообразни и в зависимост от характера на самото образование се избира най-подходящата за целта процедура. Премахване с лазер, хирургична намеса, електрокоагулация и други са само част от съвременните терапии, с които могат да бъдат премахнати тези потенциални за здравето ни опасности. Пациенти споделят, че най-щадящия и ефективен метод обаче е отстраняването на тези кожни недостатъци с лазер. За разлика от останалите варианти с лазерния метод не остават белези и кожата около бенката остава непокътната.

Това е един съвременен метод, който през последните години набира наистина голяма популярност, поради това, че периода за възстановяване е максимално кратък и самата процедура е сравнително безболезнена. В козметичните и медицински центрове, в окито се извършва такава терапия се използва съвременна техника, която гарантира стерилна среда и максимална ефективност при премахването на бенки. За разлика от оперативната намеса и другите методи за отстраняване на такива образования след манипулацията с лазер не е нужно да носите превръзки.

 

Виж повече на лазерен център Инканто