Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поредните съквартиранти влязоха в Къщата на VIP Brother

10 септември 2018 22:38, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 469
Ванко 1

Ванко 1

Ванко 1 смята, че е единственият български изпълнител, който отговаря на изискванията на американския шоу бизнес.

„На нивото съм на 50 Cent и The Game, само че съм роден в България. Ако бях американец, само с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се тупам в гърдите, мисля, че основните успехи на тази музика са благодарение на мен, помогнах на много хора и създадох наистина звезди – Лошите, г-н 100 кила... Аз съм човекът, който помогна на Николета Лозанова да стане най-известната жена в държавата“, казва Ванко 1.

Смята себе си за "мегамъжкар" и "мръсотиите, които му правят, го амбицират да докаже какво качества има". Може да е добър и внимателен, но и брутален.

„Ако не искам да направя нещо, няма да го направя. Ако Big Brother ме накара да се облека като балерина, като жена, още отсега го заявявам, че няма как да стане, а дали ще бъда най-номинираният в историята на VIP Brother, дори в световен мащаб, на мен наистина ми е през... знаете през къде“.

В женско царство си представя 15 жени, които се мразят по 600 пъти в минута.

„Според мен женско царство съществува само по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно в това жената да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото и ролята в живота“, казва Ванко 1.

 

Розмари

Розмари е от смесен брак - баща ѝ е германец, а майка ѝ е от Казанлък. Снимала се е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета на Седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Не смята, че е типичен модел, защото няма типичната фигура, смята, че изглежда по-женствена и обича да яде от всичко. Учила е в католическо училище, където е научена да се държи с другите с респект и уважение.

„По принцип съм много мила, но понякога в мен има някакъв малък генерал, който излиза наяве неочаквано. Мога много добре да правя скандали. Моята баба ме научи. Тя ми каза: „Розмари, трябва да си нахална“.

„Женско царство“ звучи много правилно, най-накрая! Не ме е страх от хората, по-скоро от височини и от акули. Явно има много българско в мен, щом се хвърлям със затворени очи в това приключение. Може ли да взема речник във VIP Brother“?

 

Лора Караджова

Лора се гордее с песните си и обича стила, в който работи. Смята, че баща ѝ е легенда.

„Той никога не ми е помогнал в музиката и слава Богу! Благодаря му!“. Твърди, че е „умерено луда глава“ и не е опасна.

„Развеселявам другите хора и ги карам да се чувстват добре. Може би хората виждат в мен една привлекателна секси жена, скандална и арогантна, но това не съм аз. Аз съм едно добро, мило, нежно момиче. Откакто се помня, съм постоянно влюбена, ако има любов в живота ми, аз съм щастлива, и в момента има такава и съм много щастлива“.

Лора твърди, че не може да е кучка и гаден човек. „Дано тъмната ми страна не влезе“.

 

Ричард Величков

Ричард смята за себе си, че е млад с добра визия и доста близо до целта, която иска да постигне. Фитнес инструктор е в една от най-големите вериги в България. Смята, че работи с най-известните и най-богатите хора в София.

„Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известният треньор в България. Следващата ми цел е да стана и най-известният в чужбина. Когато човек не е глупав, не може да се притеснява от това да е известен“, разказва Мистър София.

Смята, че е желан мъж, обича да флиртува, но в момента си няма приятелка, защото не е намерил подходящото момиче.

За него перфектната жена е „горе-долу 165-170 сантиметра, с малко дупе, да има хубави очи и хубава усмивка, може да има силикон, но не е задължително. Задължително да има хубаво тяло“

Ричард влиза във VIP Brother, защото смята, че това е още една крачка към целта му, има стратегия и знае как да е интересен. „Имам качествата да победя. Никой не пита победителя дали е казал истината“.

 

Диона

Диона смята, че е българският вариант на Еминем: „Не сте ли чували за мен. Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България“.

Твърди, че е получавала немислими предложения от фенове, предложения за пари, да я мажат с мед, шоколад, ягоди и тиквени семки. Има над 200 000 последователи в социалните мрежи.

„Най-гледаното ми видео в нета има над половин милион гледания плюс това си позволявам да пея пред 7000 човека без да се притеснявам от това. Хората ми се радват и мислят, че съм богиня. С моята визия можех да стана и модел, но с една снимка как ще разберат колко добре мога да рапирам. Обичам да изглеждам добре и изглеждам добре“.

Твърди, че не харесва „тъпи жени“. „Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам. Мога да над говори всеки и то в рими, така че да не ме ядосват“, съветва Диона.

 

Наско Колев

Наско е певец, бивш баскетболист и студент по медицина - бъдещ лекар.

„Идеята ми за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме - те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, споделя Наско.

Смята, че има нюх към жените. Признава, че известните жени го харесват, както и че е имал и връзки с такива.

„Казват ми, че съм самовлюбен - ако беше възможно, бих се оженил за себе си. Това с женското царство, признавам си, малко ме изплаши, защото ми звучи като матриархат. Ако е харем, просто ще е идеално. Макар че, връщам си думите: два месеца под един покрив с твърде много жени не е свежа работа. Ако аз съм единственият мъж в Къщата, ще си тръгна“, казва във визитка си Наско.

 

Петко и Яна Димитрови

Петко Димитров има бизнес с нощни заведения. Смята, че да се грижиш за забавлението на хората не е най-забавната работа:

„Някой път се налага да имаш твърда ръка, силен характер и много бърз ум, разбира се. Иначе съм душичка, добронамерен съм“, казва Петко.

За себе си смята, че е сериозен човек със страхотно чувство за хумор, но адски избухлив:

„Аз съм една бомба, без таймер и без фитил. Първо мятам, после мисля. Като се замисля и аз имам тъмна страна“.

С Яна са женени от 5 години. „Не е лесно да водиш Петко, затова сме заедно, защото ми е приятно той мен да води“, споделя танцьорката.

Тя смята, че е по-организираната от двамата, защото се грижи за децата, чисти и готви и поддържа всичко в перфектен вид.

Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата.

Източник: NOVA

Снимки

РозмариЛора КараджоваРичард ВеличковДионаНаско КолевПетко и Яна Димитрови