Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Общинското предприятие „Озеленяване“ ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

11 септември 2018 13:12, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 726

Към кампанията „Да изчистим България заедно“ ще се присъедини и Общинското предприятие „Озеленяване“. Това заяви заместник – кметът по финансите Румен Иванов. И допълни, че се предвижда служителите на предприятието да почистват в района на спортна зала „Васил Левски“.

За всички доброволци, които желаят да се включат има осигурени чували. Те могат да бъдат получени до 14 септември от стая № 27 в Общината - от 10.30 до 11.30 часа и от 15 до 16 часа. За да бъде ефективна организацията по натоварване и извозване на отпадъците от почистването, е необходимо пълните чували да се оставят до най-близкия контейнер за битови отпадъци, а за мястото и района се уведомява дежурен Община Сливен на тел. 044/611 136.

Кампанията е организирана от bTV Media Group и ще стартира на 15 септември от 9 часа. За седма поредна година община Сливен ще се включи в най-мащабната доброволческа инициатива у нас, свързана с опазването на околната среда. Целите й са България да се съхрани чиста в дългосрочен план.

Община Сливен призовава всички граждани, училища и ведомства да станат доброволци и да се включат в тазгодишната кампания.

11.09.2018 г.