Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народният представител Десислава Танева присъства на откриването на учебната година в ППМГ „Добри Чинтулов” в Сливен

17 септември 2018 12:23, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 5 години, брой четения: 1312
-------

Народният представител от ПП ГЕРБ Десислава Танева присъства на откриването на учебната година в ППМГ „Добри Чинтулов” в Сливен. В гимназията, чийто възпитаник е депутатът, тя поздрави учителите и учениците, и им пожела успешна учебна година и нови високи постижения. „Нека този ден да бъде най-вълнуващия за вас, защото всичко започва от знанието! Бъдете здрави и успешна нова учебна година!“, каза Танева.

Заместник - директорът на гимназията Елена Ангелова поздрави учителите и учениците с началото на новата учебна година. Тя отправи приветствие към завършващите тази година и им пожела успешни зрелостни и кандидат-студентски изпити. Ангелова призова учениците от 5-ти и 8-ми клас да имат куража, смелостта и ученолюбието, за да приключат учебната година с нови знания и амбиции, да се почувстват част от общността на Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов” и да живеят със съзнанието, че принадлежат към нея.

На церемонията присъстваха още бивши възпитаници на училището, учители и ученици, много родители.

След церемонията Десислава Танева откри обновени кабинети по случай 140-годишния юбилей на Профилираната природо – математическа гимназия „Добри Чинтулов“.

 

Снимки

---------------------