Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 19.09.2018 г.

19 септември 2018 10:54, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди 9 месеца, брой четения: 289
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 18.09.2018 г. до 08:00 часа на 19.09.2018 г.

 

Засилена патрулна дейност на РУ-Сливен по противодействие на разпространението и употребата на наркотици. Извършени са множества проверки от екипи на група „Охрана на обществения ред“ на територията на град Сливен. Вчера, около 14:00 часа, на улица „Беломорска“ са установени двама мъже - Б.Ж.(45г.) и А.Т.(39г.). В хода на проверката от двамата са иззети пликчета, съдържащи кристалообразно вещество, което на полевия тест е реагирало на метамфетамин. В РУ-Сливен са образувани две досъдебни производства.

При проверка на лек автомобил „Хюндай“, около 11,25 часа, на ул.“Ген. Скобелев“ е хванат 25-годишният И.И., който управлява под въздействието на наркотици, установено с техническо средства. Срещу него е започнато бързо производство.

Продължават засилените проверките от служители на РУ-Сливен по установяване на лица, занимаващи се с разпространение на наркотични вещества. Завишен е контролът в районите на учебните заведения от униформени и цивилни полицейски служители.

Притежание на наркотици е установено от полицейски служители в град Нова Загора. На 18 септември, около 21:10 часа, е извършена проверка на 20-годишния С.Н. от същия град. В него е намерена листна маса, която на полевия тест е реагирала на марихуана. Образувано е досъдебно производство.

На 18 септември, в 23:30 часа, е получено съобщение от ФСМП-Нова Загора за приет мъж на 44 години с рана на главата. От проведените следствени действия от служители на РУ-Нова Загора се установява, че малко по-рано същата вечер, след употреба на алкохол мъжът се е самонаранил със законно притежавания от него газов пистолет. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Сливен без опасност за живота. За случая е уведомена Районна прокуратура- Нова Загора, образувано е досъдебно производство.

На 18 септември, в 14:50 часа, в РУ-Котел е получено съобщение за възникнало пътно произшествие в село Градец. Лек автомобил „БМВ“, управляван от водач на 42 години от село Ябланово, е ударил внезапно изскочило на пътното платно 8-годишно дете, което е транспортирано до МБАЛ-Сливен за оказване на медицинска помощ, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД на МВР-Сливен
Снимка: Станимир Петков