» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

В ЗАЛА „СЛИВЕН“ – МОЩЕН РОК КОНЦЕРТ НА ГРУПА „МОНОЛОГ“ ОТ ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ „ДАМЯН ДАМЯНОВ“

28 September 2018 21:02, Diyana Kostadinova
Emission of: Humanitarian School 5 years ago, number of readings: 3920
koncert 1

В четвърък в зала „Сливен“ вокално-инструменталната група „Монолог“ към Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ представи най-доброто от своя репертоар пред многобройните почитатели на рок музиката в града. Принос да бъде залата пълна имаха и близките, съучениците и учителите на музикантите. Концертът продължи почти два часа. Бяха изпълнени световни рок евъргрийни, които предизвикаха възторга на публиката. Прозвучаха и двете авторски песни на групата – родената през тревожния за гимназията месец януари „С любов и признателност” и съвсем новата „Поет“/и двете по текст на Мартина Друмева/.

През последните две години групата е във възход, факт, който непредубедените почитатели на музиката от Сливен не пропускат да отбележат. Заслугата несъмнено е на ръководителката на състава Виолина Петкова, която успя да осигури развитие на младите таланти, като осигури участието в репетиции и концерти и на музиканти от града, направили първите си стъпки в тази група. „Монолог“ продължава живота си като единствената ученическа вокално-инструментална група в областта и с това обстоятелство защитава иначе странното си име.

Връзка към видеозапис от концерта тук:

https://youtu.be/L7JTK4SgiTA

Photos

koncert 2koncert 3koncert 4koncert 5koncert 6koncert 7koncert 8koncert 9koncert 10koncert 11koncert 12koncert 13koncert 14koncert 15koncert 16koncert 17koncert 18koncert 19koncert 20