Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Освобождават чужденеца, чието алиби се проверяваше относно убийството в Русе

09 октомври 2018 21:51, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 302
Старши комисар Теодор Атанасов

Румънският гражданин, който бе задържан в рамките на продължаващото разследване на убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, ще бъде освободен, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в край дунавския град старши комисар Теодор Атанасов. По думите му няма други обстоятелства и факти, които разследващите могат да съобщят към момента.

Атанасов излезе от оперативния щаб, сформиран за разкриването на убийството, в който участват министърът на вътрешните работи Младен Маринов, директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов, говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова и прокурори от Върховна касационна прокуратура.

Конкретно заподозряно лице по случая няма, каза по-рано днес Атанасов. Румънецът с украински произход бе задържан за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната жена.

30-годишната Виктория Маринова, която е била административен директор и водещ на предаване в местна телевизия в Русе, бе намерена мъртва в обрасло с растителност място до алея край Дунав в събота следобед. Тя е била изнасилена и жестоко убита.

По случая с убийството на място продължава да работи специално сформиран щаб, в който участват шефът на ГДБОП, представители на Върховната касационна прокуратура и министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Продължава разследването на престъплението. От полицията и в последните дни неколкократно посочиха, че нито една версия не се изключва до опровергаването ѝ от категорични доказателства.

Източник: Дарик
Снимки: БГНЕС

Снимки

Виктория Маринова