Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Представители на ОУ "Ел. Багряна" взеха участие в информационен ден по проект "Твоят час"

11 октомври 2018 11:09, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1871
Информационен ден

Представители на ОУ "Елисавета Багряна" взеха участие в информационен ден под надслов "Моята идея, твоят час, нашето образование" по проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час) - фаза I" на Министерството на образованието и науката.

На събитието, организирано от Регионално управление на образованието (РУО), присъстваха директорът на учебното заведение г-жа Величка Христова, учителят г-жа Здравка Долушанова,г-жа Юлияна Добрева - родител и член на съвет "Твоят час" и учениците Йоанис Манусос, Камелия Боянова и Рая Стоянова.

В зала "Галерия" на хотелски комплекс "Национал" днес бяха представени дейностите на проекта. Имаше участници от 66 училища от област Сливен, които пред учебната 2017/2018 година работиха по "Твоят час". Беше представена изложба на рисунки и продукти от творчеството на ученици, създадени в групите за извънкласни дейности. Бяха организирани ателиета с различна тематична насоченост. Ученици се включиха с музикални изпълнения. С презентации на РУО и училища бяха представени положителни страни, добри практики и постигнати резултати за двугодишния период на реализиране на дейностите на проекта.

Снимки

Информационен денИнформационен денИнформационен ден