Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Министър Найденов кани бизнеса за участие в Зелена седмица в Берлин през януари 2011

18 август 2010 09:41,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1330
снимка

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов кани представителите на бизнеса да вземат участие в представянето на България на селскостопанското изложение „Зелена седмица” (Internationale Grüne Woche Berlin), което ще се проведе в Берлин, Германия от 21 до 30 януари 2011 година.

„Зелена седмица” е най-голямото селскостопанско изложение в Европа, като събира представители на бизнеса от всички подсектори на земеделието и свързаните с него индустрии от цял свят.

България по традиция участва със свой национален щанд, на който се представят фирми– производители и преработватели на земеделска продукция, както и фирми, предлагащи услуги и оборудване в земеделието.

Информация за изложението може да се намери на официалния му сайт.

Министерство на земеделието и храните на България поема разходите по наемане и изграждане на общия национален изложбен щанд, с който се представя страната ни, а фирмите-изложителки поемат всички останали разходи по престоя си по време на изложението, както и разходите по транспортирането на продуктите, с които ще участват.

Представителите на бизнеса са поканени да направят техните заявки за участие до 15 септември 2010 година, за да може страната да заяви необходимата й изложбена площ.

Електронните заявки се приемат на адрес: mpchelinska@mzh.government.bg