Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Ямбол - 11.10.2018 г.

11 октомври 2018 12:00, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 305
Полиция Ямбол

41-нарушения на пътя са установени вчера от служители от РУ – Елхово. Специализираната полицейска операция за осъществяване контрол и превантивна дейност по безопасността на движение, разпоредена от директора на ОДМВР – Ямбол, е реализирана на територията на РУ-Елхово за времето от 09:00 ч. до 12:00 ч. на 10 октомври. При проверките бе акцентирано върху: спазване на правилата за движение, шофиране след употреба на алкохол или упойващи вещества, правоспособност на водачите, ползване на обезопасителни колани и системи от водачи и пътници; притежание на задължителна застраховка „Гражданска отговорност” и задължителни винетни стикери, както и за наличие на невръчени електронни фишове и неплатени глоби по ЗДвП. В рамките на операцията са проверени 138 моторни превозни средства и 190 лица. Полицейските служители са констатирали общо 41 нарушения. Съставени са 3 акта за установени административни нарушения и са наложени са 38 глоби по фиш.

Продължава провеждането на специализирани полицейски операции за превенция на пътнотранспортния травматизъм на територията на област Ямбол.

На 11 октомври, в 02:20 ч., от тел. 112, в ОДМВР - Ямбол е получен сигнал, че в областния град на ул. „Ресен“ гори автомобил. Отзовалите се на сигнала полицейски автопатрул и екип огнеборци установили, че пламъци са обхванали предната част на лек автомобил «Мерцедес», ползван от 28-годишен мъж, като огъня е нанесъл поражения и на намиращия се в близост лек автомобил «Мицубиши». Огънят е загасен от един специализиран пожарен автомобил. Причините за възникване на пожара и щетите са в процес на установяване. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Образувано досъдебно производство.

ОД на МВР-Ямбол
Снимка: Интернет