Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Криминална хроника Сливен - 11.10.2018 г.

11 октомври 2018 14:23, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Клуб на инвалидите-Сливен преди около 1 година, брой четения: 356
Полиция Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН За времето от 06:00 часа на 10.10.2018 г. до 08:00 часа на 11.10.2018 г.

 

Двама са задържани при операция на полицията в Сливен по противодействие на наркоразпространението. Служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ са задържали в момента на сделка криминално проявените Д.П.(39г.) и Д.Д.(39г.) от град Сливен. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището на Д.П.(39г.) и в управлявания от него лек автомобил са намерени и иззети кристалообразно вещество, които при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин и други вещества и предмети, имащи отношение към извършеното престъпления. Двамата са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

На 10 октомври 32-годишна жена е подала заявление за кражба от дома й в град Сливен. От входа на жилището й е открадната мебел-маса, на стойност 700 лева. След проведените незабавни издирвателни действия извършителят е установен и задържан. Той е криминално проявеният Г.М. на 30 години от град Сливен. Инкриминираната вещ е намерена и иззета. Г.М. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Водач, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 10 октомври, в 21,05 часа, на булевард „Хр.Ботев“ е спрян за проверка лек автомобил „Сузуки Витара“, управляван от 19-годишния П.З. от град Сливен. При проверката той е показал положителна проба за употреба на метамфетамин. Образувано е бързо производство.

Иззети контрабандни цигари и тютюн при специализирана операция на полицията в Котел. Акцията е с цел противодействие на незаконната търговия с тютюневи изделия.. В хода на операцията са извършени проверки в магазини, заведения и други обекти на територията на РУ-Котел.При проверка в дома на 44-годишната К.В. в село Градец са намерени и иззети 1 килограм ситно нарязан тютюн и цигари, без акцизен бандерол. По случая е образувано бързо производство.

ОД на МВР-Сливен