Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник - кметът Пепа Чиликова награди участниците в спортния празник в град Кермен

12 октомври 2018 15:14, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 785
---

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ – град Кермен бяха наградени от заместник - кмета Пепа Чиликова за участие в спортния празник, организиран с подкрепата на Община Сливен и Общинския съвет.

„Бъдете винаги така дейни и в спортните игри, и в училище. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че усилията Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен пожелавам на всички жители и гости на града здраве, много успехи и незабравими моменти“, заяви по време на награждаването заместник - кметът Пепа Чиликова.

На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини - футбол, щафетни игри, теглене на въже, лека атлетика и скачане на въже.

В училището се обучават общо 132-ма ученици. Спортната проява е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.

Пепа Чиликова посети и Детска градина „Здравец“, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев използва възможността да благодари отново за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за пълен ремонт на кухнята в детското заведение. По този начин се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.

Честванията по повод празника на град Кермен - Петковден продължават с тържествен концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в църква „Св. Петка“, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите през войните керменлийци, дали мил живот за Родината.

12.10.2018 г.

 

Снимки

------------