Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нова спортна площадка в село Крушаре откри днес кметът Стефан Радев

12 октомври 2018 16:38, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 години, брой четения: 759
---

Основно училище „Черноризец Храбър“ в село Крушаре от днес е с нова придобивка – спортна площадка.

„Надявам се много деца да имат възможност да играят и да спортуват на новата площадка. Спортът помага не само за физическото укрепване, но помага и за изграждането на вътрешна дисциплина. Той ще развие много от качествата, полезни за развитието на децата“, заяви по време на откриването кметът Стефан Радев. Той пожела на учениците много щастливи моменти и игри и изрази надежда, че ще успеят да я съхранят и ползват дълго време.

От своя страна кметът на село Крушаре Димо Станков благодари на Стефан Радев за поетата инициатива и съдействие от страна на Община Сливен.

Лентата беше прерязана в присъствието на заместник – кмета по финансите Румен Иванов, петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба Станка Златева, кметове на населени места, представители на РУО – Сливен, учители и родители.

Спортното игрище е изградено със средства от Община Сливен. То е с размери 25/13, покритието му е от изкуствена трева, футболни врати и е оградено с метална мрежена ограда с височина 4 метра.

12.10.2018 г.

Снимки

---------------------------